Haagse parel uitreiking

Hi beautiful

Woensdag 4 maart vond de uitreiking van de Haagse Parels plaats in het Koorenhuis. De Haagse Parels onderscheiden dames die zich inzetten op het gebied van de emancipatie van meiden en vrouwen in Den Haag.

Dit jaar was ik een van parels die een oorkonde van de gemeente in ontvangst mocht nemen. VoorDe uitreiking voelde als een kers op de taart na mijn vrijwillige bijdrage van 25 jaar aan de emancipatie en empowerment van meiden en vrouwen dat begon op mijn 13de met dansles aan andere meiden in buurthuis Gaslaan.

Voor de uitreiking nam ik King mee naar het event en op het podium. Want dit moment wilde ik graag met hem delen.

Aangezien het event in het teken stond van emancipatie van vrouwen, was het voor mij vanzelfsprekend om als ondernemende moeder die zich inzet voor een mooiere wereld mijn zoon erbij te betrekken.

Het moederschap betekend niet het einde van mijn vrijwilligerswerk. Het is het begin van mijn werk als moeder die waar het mogelijk is het moederschap en ondernemen combineert met vrijwilligerswerk.

Met alle Haagse Parels en wethouder Emancipatie Bert van Alphen

Soso lobi,

DeeDee 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *