Gyptian en Charly Black @ The Sand

Hi beuatiful peepzz,
Gisteren was het dan zover. Eindelijk het concert van Gyptian en Charly Black in The Sand. Hiervoor had ik weken geleden kaarten gewonnen bij FunX. Eigenlijk zou ik niet meer gaan, maar een van mijn vriendinnetjes, Shjaalzz,  had me overgehaald om toch te gaan. Dus samen gingen we gisteren op pad. Op naar Amsterdam.
 Aangekomen in bij The Sand stond er een beginnende wachtrij. Tijdens het wachten  maakten we praatjes met een groep van 4 mooie meiden in de bloei van hun leven en rond de 20 jaar.
 Binnen zetten we het contact voort. Eerst drankjes halen, sigaretje roken en wachten tot de zaal vol begon te lopen. Hierna kon het feest beginnen. Voorafgaand aan de optredens van Charly Black en Gyptian draaiden er verschillende dj’s hun set. Mijn favoriet van de avond was wel dj Jah. Hij draaide een goede mix van hiphop en dancehall. Vette bas eronder en het dak ging eraf.
Daarna was het tijd voor Charly Black. Na een klein filmpje en een paar pics ging ik loos. Het was top. Daarnaast had een van de dames, die ik de avond had ontmoet, de eer om te dansen met Charly Black. Helemaal fab. Hieronder nog een klein stukje film van het optreden.
De klapper op de vuurpijl was toch zeker het optreden van Gyptian.
Hij voldeed aan al mijn verwachtingen en zong de nummers zoals ze klinken. Zijn deel duurde ongeveer een uur of zelfs langer Helemaal top. Hieronder een filmpje van zijn optreden.
Het was een fantastische avond. Ik heb genoten en leuke nieuwe mensen ontmoet. Dus ik ben blij dat ik ben geweest. Dank aan FunX.
Bless,
DeeDee

2 antwoorden op “Gyptian en Charly Black @ The Sand”

  1. het was een super avond, was al 2 jaar niet meer na een concert gegaan,
    en ik ben weer van gedachte veranderd.
    iedereen ging los en er hing een fijne sfeer.
    mijn favoriet was charly.
    up to the next!

Reacties zijn gesloten.