Guilty pleasure: Keeping up with the Kardashians

Hi beautiful peepzz,
Keeping up with the Kardashians is een van mijn favoriete reality shows. KUWTK volgt het leven van voornamelijk de zusjes Khloë, Kim, Kourtney en moeder Kris. Maar ook de rest van het gezin is hierbij betrokken. Op dit moment word seizoen 8 uitgezonden uitgezonden op E! en af en toe worden er oude seizoenen gedraaid op RTL5. Maar ik kies ervoor om het op het internet te volgen. Dan loop ik mee met de uitzendingen Amerika. Ik kan toegeven dat ik echt verslaafd ben aan KUWTK.
Ik vind het heerlijke om naar de familie dynamiek te kijken. Een soms chaotisch lijkend gezin, waarbij er eigenlijk over alles is nagedacht. Want het idee voor de show komt uit de koker van mama Kris. De drama van de zussen onderling. Heerlijk! Dit seizoen doen ook de zoons van vader Bruce, uit zijn vorige huwelijk, mee. Dus dat voegt wat extra pit toe.
Mijn favoriet uit het geheel is Khloë. Ze is lekker gek, heeft af en toe een vuile mond en ik vind haar hilarisch. Daarnaast houden de dames ook van fashion, dus ik kan soms ook inspiratie op doen tijdens het kijken naar een aflevering.
Bless,
DeeDee