Fight to live

“You’ve gotta dance like there’s nobody watching,
Love like you’ll never be hurt,
Sing like there’s nobody listening,
And live like it’s heaven on earth.”
William W. Purkey
Hi beautiful peepzz,

Gisteren kwam ik tijdens het zappen langs het programma “Over mijn lijk”. Tijdens het kijken naar het programma stond ik stil bij met mijn eigen gezondheid. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik ben geboren met een vorm van kinderkanker. Dus natuurlijk roept een dergelijk programma gevoelens bij mij op van kwetsbaarheid. Omdat je tijdens het programma ziet hoe fragiel het leven kan zijn. Daarnaast moest ik denken aan de mensen in mijn nabije omgeving die ik heb verloren aan kanker of op dit moment vechten voor hun leven. 
Dit alles laat mij realiseren dat ik van geluk mag spreken. Ik heb kanker overleeft en probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen. Want ik weet nooit wanneer het voorbij is. 
Dus ik wil iedereen meegeven, te leven alsof elke dag je laatste is en te genieten alsof er geen morgen komt.
Daarnaast stuur ik liefde en hoop naar iedereen die op dit moment vecht voor haar of zijn leven. Want alle beetjes liefde en hoop geven je kracht op door te zetten en fight to live.
Bless,
DeeDee

Eén antwoord op “Fight to live”

  1. Life of a Beautifull Strong Black Woman who doesn’t know what giving up in life is!

Reacties zijn gesloten.