Feeling the African vibes! part II

HI beautiful

Afgelopen zondag was het een feest op het Spuiplein tijdens de laatste dag van The Hague African Festival. Ik had de eer de show te mogen presenten, wat trouwens mijn grootste optreden tot nu toe was. Het was een super ervaring en vandaag blik ik, samen met jou, terug op de leukste momenten en hoogtepunten van deze dag.

Bron: Ricardo Lemmer
Bron: Ricardo Lemmer

Yeah baby! Let’s go. vanaf het moment dat ik op het Spui aankwam, was ik er klaar voor.  Al moet ik toegeven ik de nacht ervoor nog wel een beetje zenuwachtig was. Dat heb ik altijd als ik ga optreden. Maar dat gevoel verdween na het zien van Ricardo Lemmer, die ook heerlijk in zijn nopjes was. Tijdens de drukke voorbereidingen, toch snel met elkaar op de foto.

Fotograaf: Nillus Live Music
Fotograaf: Nillus Live Music

Nii Hamond en Fred Zuiderwijk opende het festival met een openingsritueel waarbij er om voorspoed werd gebeden naar zowel God alsmede ook naar moeder Aarde.

Irina Zhelnina7
Fotografe: Irina Zhelnina

Na de opening ging het dak eraf en heb ik samen met het publiek genoten van verschillende optredens.

De band Kankantrie bracht de Surinaamse vibes naar het festival. Hun optreden bracht mij terug naar de Surinaamse feestjes van vroeger. Deze kans, om met hun te dansen op het podium, kon ik niet laten liggen. Dus liet ik mezelf meenemen op de Suri toer en danste mee op hun kawina beats.

Fotograaf: Onbekend
Fotograaf: Onbekend

Deze dame was gewoon fantastisch. Zij zorgde vanaf het begin voor een feestje in het publiek. Ik heb mijn kans tussendoor ook gegrepen om een dansje met haar te doen. Gewoon om zij zo fabulous was!

Fotografe: Irina Zhelnina
Fotografe: Irina Zhelnina

Daarna was het de beurt aan Divelorie die o.a. bekend is van het nummer ” Round&Round” met Firstman. Deze jongeman bracht mij even terug naar de club en zorgde ervoor dat ook het publiek mee aan het moven was.

Samen met de beautiful ladies van de Miss Africa Netherlands verkiezing. Stuk voor stuk mooie dames en ieder van hen is op haar eigen manier bijzonder.  De kracht van deze dames is dat ze elkaar supporten en gunnen. Dat is een boodschap, waar ik volledig achter sta.

Fotograaf Maarten Willems
Fotograaf Maarten Willems

Vanaf het eerste moment had ik al een favoriet. Marie, Miss Angola. Tijdens onze interview straalde ze kracht uit en daarbij hou ik van natural beauties. You go girl! Wil je trouwens meer weten over de Miss Africa Netherlands verkiezing volg ze op Facebook of ga naar hun pagina.

Fotografe: Irina Zhelnina
Fotografe: Irina Zhelnina

Ik vond het zo leuk dat mijn tantes er waren om mij te supporten. Ook veel vrienden en kennissen waren van de partij. Alleen maar lobie voor jullie!

Fotografe: Denise Ajaiso
Fotografe: Denise Ajaiso

Ik was dag ook bevoorrecht de ambassadeur van Ghana te ontmoeten en hij kondigde een minuut stilte aan ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de overstroming in Ghana. Indrukwekkend om te zien dat het hele plein gezamenlijk stil was voor een minuut.

Fotograaf: Nillus Live Music
Fotograaf: Nillus Live Music

Het hoogte punt van alle optredens was toch zeker die van Wiyaala. Haar optreden kan omschreven worden als een wervelwind van energie. Het publiek kon maar geen genoeg van haar krijgen. Kijk hieronder zelfs maar.

ls ze niet een juweeltje uit Mama Africa!

Fotograaf: Ricardo Lemmer
Fotograaf: Ricardo Lemmer

Ik word door Africa Web TV geïnterviewd aan het einde van de show. Voel me bijna een celebrity.

Ricardo Lemmer
Bron: Ricardo Lemmer

Samen met het team achter The Hague African Festival. Dank voor deze fantastische dag!

Fotograaf: Wim Barzilay

Het was een ervaring als geen ander. Ik was aan het vlammen op het podium en het contact met alle mensen backstage, de artiesten en het publiek zat in een heerlijke flow. Dit alles gaf mij zoveel energie en power om alles eruit te halen wat erin zat. Dit gevoel komt iedere keer terug bij foto’s die ik zie of fragmenten die voorbij komen.  Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Soso lobie,

DeeDee

One Reply to “Feeling the African vibes! part II”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *