Feeling the African vibes! part I

Hi beautiful,

 Wat heb ik van het weekend en de mooie momenten genoten. En omdat er zoveel leuke momenten waren heb ik besloten om de het weekend in 2 post met jullie te delen. In dit eerste deel neem ik je mee naar het concert van Richard Bona in de dr Anton Philip Zaal, dat ook onderdeel van The Hague African Festival was.

Richard Bona2
Bron: The Hague African Festival

De introductie van Richard Bona en het Residentie Orkest die de sterren van de hemel speelden. Deze meneer kende ik niet voor deze avond. Maar na het ervaren van het concert ben ik fan!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=eRkzqWT3Qf4″ width=”600″ height=”400″][/videos]

Dit is een klein stukje van het concert. Alles wat je hoor heeft hij ter plekke van zichzelf gesampled en te plekke in elkaar gemixed. Wow! Dat was het enige wat er tijdens het horen van dit nummer bij naar boven kwam. Dit werd gecombineerd met een dosis kippenvel.

Bron: The Hague African Festival
Bron: The Hague African Festival

Bij nader onderzoek is Richard Bona geboren in Kameroen en staat hij bekend als allround artiest van formaat. Want hij is niet alleen singer-songwriter, maar hij bespeeld ook de basgitaar, is componist en bandleider.

Foto: DeeDee
Foto: DeeDee

Het concert werd met een welverdiende staande ovatie afgesloten. Wat ons als publiek een toegift bezorgde. Heerlijk!

Bron : Afro Vibes
Bron : Afro Vibes

Na het concert werd er lekker geborreld en was er zelfs een fotobooth van Afro Vibes. Het volgende Afro Festival dat Den Haag zal bezoeken. Hier sta ik met twee crew leden van het festival, waaronder meneer Ricardo Lemmer, op de foto. Hij is een van de mede-organisatoren van The Hague African Festival.

Bron: Afro Vibes
Bron: Afro Vibes

Samen met Wiyaala (in het midden) en Nicol op de foto. Wiyaale is een dame op another level. Hier zie je dat ze bijzonder is, maar ik ervoer zondag pas echt haar kracht. In mijn volgende post komt haar optreden aan bod.

Bron: African Web TV
Bron: African Web TV

African Web Tv was deze ook aanwezig in de dr Anton Philip zaal om alles vast te leggen en de sterren van de avond te interviewen. Tussendoor ging ik met een van de presentatrices op de foto. Leuke dame!

Foto: Windert Kasteneer
Foto: Windert Kasteneer

Aan het einde van de avond werd ik verrast door broer en zus die mij herkende van de Dino show. Ze waren zo spontaan en gezellig, dat moest even vastgelegd worden.

Bron: Jochebed Kastaneer.
Bron: Jochebed Kastaneer.

Wat een top avond! Dank gaat uit naar meneer Ricardo Lemmer die mij uitgenodigd heeft deel te nemen aan The Hague African Festival. Komend weekend zal ik deel 2 van mijn verslag van The Hague African Festival posten.

Soso Lobie,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *