Februari 2016

Hi beautiful,

Februari staat voor mij in het teken van de voorbereidingen voor de finale van de Miss Black Hair Nederland (voortaan MBHN) verkiezing.

Samen met Jordy Meyster @ Den Haag FM
Samen met Jordy Meyster @ Den Haag FM

Zo was ik te gast in het radio programma Hou je Haags van Jordy Meyster. Hier werd ik geïnterviewd over mijn deelname aan de MBHN.  Heb je mijn leuke gesprek met Jordy gemist? Dan kan je deze via de website van Den Haag FM beluisteren.

DeeDee @ AD/Haagse Courant
DeeDee @ AD/Haagse Courant

Daarnaast was er een korte interview met mij terug te lezen in de AD/Haagse Courant. Ik moet toegeven dat ik het een leuk interview vond, maar dat ze er een foutje in hebben gemaakt. Want ik ‘straight’ mijn haar al jaren niet meer en ik weet ook bij god niet hoe ze hierop is gekomen. Want ik vlecht mijn haar tussendoor. Kennelijk komt vlechten overeen met staighten.

Deborah Cameron @ Rock what you where born with
DeeDee @ Rock what you where born with

Ondertussen ga ik deze maand terugblikken op wat ik tijdens het gehele traject van MBHN heb meegemaakt.  Als eerste blik ik terug naar het moment dat we aan het grote publiek zijn voorgesteld op 6 november. Sta ik stil bij alle trainingen en workshops die ik heb gevolgd. Want deze hebben mijn inner Queen helemaal naar buiten doen komen. Kan je niet wachten? Lees dan alvast mijn blogpost over mijn motivatie om aan de MBHN verkiezing mee te doen.  Mij supporten mag natuurlijk doormiddel van je stem op mij uit te brengen. Vergeet vooral dan niet je stem te bevestigen. Als je dan toch bent, dan kan je gelijk je kaartje bemachtigen voor de finale van 6 maart. Kom genieten van een leuke avond en support your girl!

Bron: Miss Black Hair Nederland| MUA by Safani Ooft| Photograph by Paco Nunez
Bron: Miss Black Hair Nederland| MUA by Safani Ooft| Photograph by Paco Nunez

Als laatste wil ik je nog laten weten dat ik op de achtergrond al bezig ben met een aantal bijzondere projecten voor na de MBHN verkiezing. Maar hier ga ik nog niets over verklappen. Ben je nieuwsgierig? Hou mijn by DeeDee FB pagina in de gaten voor updates en een dosis positieve energie met #DeeDeesPowerTalk.

Soso lobie.

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *