Fabulous, flirty and thirty

Hi beautiful peepzz,
Het is weer een tijdje geleden dat ik een post heb geplaatst. Ondertussen ben ik 30 jaar geworden. En weet je het leven heeft er nog nooit zo goed uitgezien.  Ik ben eindelijk op een punt beland die ik voor mezelf voor ogen had. Daarnaast ben ik blessed omdat ik familie en vrienden heb van wie ik hou en die van mij houden. Maar ik weet in vergelijking met mijn tienerjaren en mijn twenties wie ik ben, waar mijn krachten en tekorten liggen en wat ik uit het leven wil halen. En niet te vergeten. ik geniet nu nog meer van mijn vrouwelijkheid en alle facetten die het mij bied zoals sexappeal, flexibiliteit en multi-tasken. Daarnaast neem ik nu geen genoegen met minder en wil alleen het beste voor mezelf.

Volgens mij worden mijn thirties echt fantastisch en ga ik vol enthousiasme het beste ervan maken.  Ik voel me krachtiger en zie de thirties als een goede  rode wijn die met de jaren steeds beter word. 

Ik ben wel benieuwd naar de ervaring van anderen. Hoe hebben jullie de overgang naar de thirties ervaren?

Bless

Eén antwoord op “Fabulous, flirty and thirty”

  1. Hey sis ! Ik heb nog 2 jaar en drie maanden te gaan, but when the dirty thirty hits me, i will hit u back on ur blog to share how it feels. Love ya boo kiss

Reacties zijn gesloten.