Dream higher

Hi beautiful peepzz,

Afgelopen week ging ik met Maarten Willems op pad om samen een paar mooie foto’s te schieten voor de flyer van mijn eerste optreden als stand-up comedian. Supervet he.

IMG_0272adobe

Want ik ben vorige week benaderd door Mo El Khammsi van Comedy Colors Club met de vraag of ik wilde optreden tijdens een comedy en dinner avond in theater Diamant. Hij had gehoord over mijn optreden in theater Vaillaint, ja het gaat rond als een lopend vuurtje. Hij was nog op zoek naar een getalenteerde dame en aangezien hij goede verhalen over mij gehoord had, besloot hij mij te vragen.  Ik voelde mij vereerd om gevraagd te worden. Maar dan moest ik wel een leuke foto hebben voor de flyer.

IMG_0289

Een van de eerste dingen die ik mezelf afvroeg is: Wat ga ik dragen op de foto? Want als ik aan comedy doe, dan gaan de hakken niet aan, maar kies ik juist baggy en vrije kleding. Ik wil vrij kunnen bewegen, maar tegelijkertijd mag mijn personal style en persoonlijkheid wel naar voren komen. Toevallig heb ik kort geleden tijdens het HipHip festival dit shirt van Dynasty gekocht met de tekst Dream Higher . Helemaal passend bij moi en dit moment. Dus dat ging in ieder geval aan.

IMG_0303

Met een schaar heb ik het passend gemaakt en gecombineerd met mijn semi leren broek en doorzichtig topje van H&M en mijn rode lippen tas, een cadeau van een vriend. Het geheel heb ik afgemaakt met een vintage rode sjaaltje, mijn alla kondre ketting,  zilveren armbanden en ringen.

IMG_0360

Hierbij alvast een preview van de flyer. Die jullie de komende tijd nog vaker voorbij zullen zien komen op mijn social media kanalen.

Flyer

Dank aan Maarten voor de vette foto’s.

Much looof,

DeeDee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *