DeeDee’s agenda week 28

Hi beautiful.

Komend weekend sta ik op twee festivals die een bijzondere plek in mijn hart hebben. Zaterdag eerst de Schilderswijk Festival.

Deze is voor mijn wijk, de Schilderwijk. Het is het eerste festival waar ik ben begonnen als co-host na het winnen van de Schilderswijk Stand-up-Spot Award. Dit wordt mijn zesde editie als host en zevende als deelnemer.

Op zondag The Hague African Festival het eerste festival dat ik volledig zelf mocht hosten en die draait om het uitdragen van de Afrikaanse cultuur en muziek. Vanaf het eerste moment dat ik daar mocht hosten was ik verliefd op de vibe en voelde mij thuis. Dit jaar vier ik mijn vijfde jaar als host en de freaking fantastische Sautisol mijn favoriete band uit the Motherland, treed op.

Ongelooflijk! Het wordt dus een bijzonder weekend waar ik nu al naar uit kijk. Kom je het met mij meevieren?

Soso lobi😘

#HostessWithTheMostess #FestivalLeven #Lobi4Schilderswijk #Afrotastic #MelaninPopping #PowerQueen #LadyOnAMission #BlackRoleModel #LeadByExample #PositiveVibesOnly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *