DeeDee is een Parel van Den Haag

Hi beautiful

Dit jaar zet ik mijzelf al ruim 25 jaar vrijwillig voor de stad, buurt, community en de empowerment meiden, vrouwen en jongeren. Het begon op dertien jarige leeftijd met het geven van dansles aan andere meiden in buurthuis Gaslaan. Een buurthuis waar ik mooie en leuke tijden heb beleefd en die helaas ondertussen niet meer bestaat. Dit een mijlpaal die zeker gevierd mag worden.

Met dank aan een aantal bijzonder dames mijn moeder Carmen, mijn zus Sherida, zusje Xaviera, Rugiliene, Sarah en Andy wordt deze inzet bekroond. Zij hebben mij namelijk voorgedragen als Parel van de stad en vanmorgen kreeg ik een mailtje waarin ik werd medegedeeld dat ik dankzij hun voordracht ben uitgekozen als Parel. Dit is voor mij een mooie kers op de taart en het voelt heerlijk deze erkenning te krijgen. Ladies thank u!!!

Bij een prijs hoort ook een prijzenuitreiking. Deze vind plaats op woensdag 4 maart in Prins27. Ik heb er zin in en ga er zeker een feestje van maken met King en de dames die mij hebben voorgedragen.

Ps: Op de fotocollage heb ik een kranten artikel uit 1998 toegevoegd waarbij mijn zus en ik ons inzetten voor jongeren uit de Schilderswijk.

Soso lobi,

DeeDee 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *