Welkom

Hi beautiful.

Ik ben Deborah Cameron. Een PowerQueen op een missie naar succes. Via mijn pagina geef ik je een kijkje in mijn wereld als performer, inspirator en sociaal cultureel ondernemer. Daarnaast deel ik ook mijn liefde voor mijn roots, art, food en fashion.

Door jou, de lezers van mijn pagina, een kijkje te geven in mijn leven. Hoop ik je te inspireren je eigen dromen na te jagen.

  Mocht je vragen hebben, mij willen boeken voor je event of met mij willen samenwerken, dan kan je altijd een mailtje sturen naar  byDeeDee.nl@gmail.com of gebruik maken van het contactformulier. Wil je dagelijks op de hoogte  gehouden worden met wat mij bezig houdt, volg mij dan op Instagram, Twitter of like mijn Facebook pagina.
Much looof,
DeeDee 

Wie is DeeDee

Hi beautiful,

Welkom in de wereld van by DeeDee. By DeeDee is de plek waar ik mijn leven en talenten deel met de wereld. Als baby ben ik geboren met Retinoblastoom een type kinderkanker dat zich ontwikkeld in de ogen van de foetus. Hierdoor ben ik als baby 75% van mijn zicht verloren. Daarnaast heeft het leven mij in de loop der jaren diverse uitdagingen op mijn pad geworpen, die ik door mijn positieve levensenergie altijd heb overwonnen. In mei 2010 begon ik deze ervaringen te delen door het schrijven van blogs. De eerste was kort en krachtig. Maar uiteindelijk bleek schrijven een creatieve uitlaatklep tijdens mijn depressie. Hiermee gaf ik anderen voor het eerst een kijkje in mijn leven tijdens een periode waar ik opzoek ging naar wie ik wilde zijn op deze wereld.

“Wie is DeeDee” verder lezen

by DeeDee | Offline

Offline komen de expert en ervaringsdeskundige in mij naar boven als sociaal cultureel ondernemer en kan ik op diverse manieren een bijdragen leveren aan projecten of evenementen op het snijvlak van het sociale en het culturele. Daarmee investeer ik in het ontplooien van duurzame initiatieven gericht op talentontwikkeling, cultuureducatie en community building. De basis voor dit ondernemerschap wordt gevormd door 15 jaar ervaring als sociale werker met een expertise als allround jeugdwerker en mijn opgebouwde ervaring uit de culturele sector. Vanuit deze hoedanigheid bied ik de volgende diensten aan met by DeeDee.

“by DeeDee | Offline” verder lezen