Can you feel the leather

Hi beautifull peepzz,
Afgelopen week heb ik leather-look rok van de H&M binnen gehad. Deze stond nog op mijn verlanglijstje. En ik ben er ook heel blij mee. Vandaag heb ik het gecombineerd met een panterprint die zowel in mijn top als in mijn hoofddoek terug komt. Rode lak sandaaltje en tasje erbij. Klaar is kees. 

Hoofddoek-de Haagse Markt / Blouse, rok, sandaalthes en armband-H&M /  tas-Vondst uit de kast van mijn moeder
In de avond moest ik werken en heb ik mijn outfit aangepast. Ik heb mijn rok en sandaaltjes verruild met zwarte spijkerbroek en vest van H&M en gympen van Urban Outfitters.

 Soms is een switch goed, want zo pas ik mijn kleding af op de activiteiten van de dag. Voor een belangrijke afspraak in de ochtend tot mijn werk als outreachend werker.

Bless,
DeeDee