Boekpresentatie: De suiker die niet zoet was

Afgelopen dinsdag  was ik als vrijwilliger aanwezig bij de boekpresentatie van het boek “De suiker die niet zoet was” van  Safdar Zaidi. Dit evenement werd georganiseerd door Den Haag Direct. De avond werd op een bijzondere wijze geopend door Pearl. Onder begeleiding van het nummer “Slave to the rhythm” van Grace Jones paradeerde zij op het podium met een single-tail whip. Die ze ook liet horen. De toon voor de avond was gezet! Verder stond er onder andere een interview met de schrijver Safda Zaidi en Jeren van der Starre, de uitgever van het boek, op het programma. Neem je een kijkje naar mijn avond in pics.
All black gekleed met rood mijn favoriete kleur.
Samen met mijn collega’s was ik verantwoordelijk voor de gastenlijst. Altijd goed om verwelkomt te worden door leuke dames, toch?
Ik moest tussen mijn werkzaamheden even op de foto met Miss Pearl. Ziet ze er niet fantastisch uit met haar rode glitter jas en pump. Net als ik een lover van high heels.
Miss Pearl was zo fab dat ik het niet kon laten na de pauze weer met haar op de foto te gaan. Want plezier maakt werken altijd leuker.
Aan het einde van de avond kregen we een bloemtje uitgereikt door Pearl.
Het was de perfecte afsluiter voor een leuke avond.
Met dank aan Stichting Hindustani. 
Bless,
DeeDee