Beauty Verhalen Salon

Hai beautifull peepzz,
 Onderweg naar een eigen onderneming kom ik verschillende mensen tegen. En omdat ik op dit moment zoveel mogelijk contact wil leggen met nieuwe creatieve mensen, kwam via mijn werk in de buurtkamer in contact met Sophia van stichting Zina. Stichting Zina inspireert mensen doormiddel van onder andere theater zoals de Wijksafari of activiteiten zoals de Beauty Verhalen Salon.
 En gisteren heb ik een leuk en uitgebreid gesprek met haar gehad.
Tijdens het gesprek heb ik mijn levensverhaal met Sophia gedeeld. Gesproken over powervrouwen en welke bijdrage ik zou willen doen aan de vrouwen emancipatie en empowerment. Namelijk op basis van mijn levenservaringen en werkervaring vrouwen stimuleren het maximale uit zichzelf te halen en terwijl ze ondertussen fantastisch uitzien.
Onderwerpen zoals haat en nijd onder vrouwen, jeugdsentiment en liefde kwamen ook langs de revue.
 Dit alles met als doel een mooi verhaal samen te stellen voor de Beauty Verhalen Salon. dat gehouden zal worden tijdens het Schilderswijkfestival. Deelnemers aan de Beautysalon krijgen tijdens een manicure of pedicure een levensverhaal te horen van een buurtbewoner. In dit geval ben ik dus een van de buurtbewoners.
 
Ik ben benieuwd hoe het eind resultaat zal klinken. Maar ik hou jullie ervan op de hoogte.
Voor meer informatie over Stichting Zina of de Beauty Verhalen Salon  klik je op de volgende link
Bless,
DeeDee