About the weekend!

Hi beautiful.

Wat heb ik er weer een fantastisch druk weekend erop zitten. Het hoogtepunt was gisteren met DeeDee Talks | De Kracht Van Woorden in het Het Nationale Theater met 5 talenten die allen een krachtige spoken word performde.

Daarna ging ik met hen in gesprek ging over hun woordgebruik en inspiratie om aan spoken word te doen. Het event was onderdeel van een dag vol met performances voor een publiek van Surinaamse senioren. Tijdens en achteraf de talkshow hebben we mooie en liefdevolle feedback ontvangen. Dit moment wil ik ook pakken om alle talenten Zawadi, Glodi, AndyR, Barzelini en Xaviera Morena te bedanken voor het delen van jullie power. Samen hebben we een krachtige show neergezet. Lobi❤❤❤

Daarnaast ben ik gisteren op uitnodiging van Gemma Jelierr naar de première van Libi Zuiderstrandtheater geweest waarin Jane Biekman een rol vervulde. De avond werd geopend met een presentatie van Yvette Kopijn over de migratie van Surinamers naar Nederland. Ook Pim Deul eindelijk ontmoet, je weet wel, de broer van de fabuleus Janice Deul Daarna de voorstelling gezien met de persoonlijke verhalen van de eerste generatie Surinamers. Zeker een bijzondere ervaring.

Verder ben ik vrijdag, zaterdag en vandaag druk bezig geweest met #DeeDeesKids met de voorbereidingen van #MuseumTakeOverPart2 Haags Historisch Museum Vrijdag een workshop. Gisteren en vandaag de expositie Glans, glorie en misère. De gouden eeuw in Den Haag bezocht. Hou de datum 11 oktober vrij in je agenda, dan is het zover.

En gisteren had ik ook iets te vieren. Namelijk mijn ik 5 jarig jubileum als host. Want op zaterdag 14 september 2014 had ik mijn allereerste hosting gig als co-host van het #SchilderswijkFestival.

Al met al een mooi weekend waarbij ik trots ben op mijzelf. Want ik doe het allemaal gewoon. Zwanger zijn, mijn kids begeleiden, showtjes in elkaar zetten en geniet van ieder moment. Nu lekker chill op de bank genieten van de rest van het weekend.😘

Soso lobi,

DeeDee 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *